понеділок, 24 червня 2024 р.

Чарівне царство книжок


   Хто з нас у дитинстві не мріяв потрапити у казку? Бібліотека – справжнє «Чарівне царство книжок», і екскурсія до неї завжди пізнавальна і приємна. У бібліотеці – філії №5 для дітей малеча завжди може відкрити для себе щось нове, добре відпочити та розважитись. Вихованцям приватного дитячого садочку дуже сподобались нові книги, які молодший відділ отримав останнім часом, а також вони залюбки взяли участь в іграх та літературних вікторинах, які їм запропонувала провідний бібліотекар читального залу Наталія Пека.








  

неділя, 16 червня 2024 р.

Метелик із секретом

 


16 червня в Україні святкуємо День батька. Для кожної дитини тато, як і мама, є найближчою та найріднішою людиною на землі, справжньою підтримкою та опорою, надійним захисником, вірним другом та порадником. І сьогодні в бібліотеці-філії № 5 для дітей зібралися члени творчої майстерні «Кольорові намистинки» на цікавий майстер-клас «Метелик із секретом». Діти разом з керівником Анною Свиткою створили чудових, яскравих метеликів, які стануть приємними подаруночками для  татусів. 








середа, 5 червня 2024 р.

Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо

 


   Літо – найкраща пора для відпочинку й розваг. Провести свій вільний час разом з бібліотекою – це гарна нагода дізнатися багато цікавого й корисного, а ще й весело відпочити. Провідний бібліотекар читального залу Наталія Пека запропонувала маленьким «гуртківцям - книголюбчикам» бібліотеки – філії №5 для дітей долучитися до бібліопригоди  «Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо».

   Допитливі дітлахи залюбки взяли участь у літературних вікторинах: «Чи уважний ти читач?»,  «Оповідки – нісенітниці», квесті «Країна казок» та розважальних іграх,  запропонованих фахівцем. А також  дізналися багато цікавого про нові книги, які бібліотека нещодавно отримала.