середу, 28 жовтня 2015 р.

Інновації та традиції – запорука успіху

   22 жовтня в центральній дитячій бібліотеці відбувся міський семінар «Довідково-бібліографічне та інформаційне забезпечення бібліотек, що працюють з дітьми».
 В семінарі взяли участь бібліотекарі шкільних бібліотек міста.


Його відкрила заступник директора міської централізованої системи по роботі з дітьми Журавель Л.О. виступом на тему: «Дитяча і шкільна бібліотеки: грані, проблеми, питання взаємозв’язку».
Провідний бібліограф МЦБС Недзієльська Н. І. провела консультацію з питань довідково-бібліографічного та інформаційного обслуговування дітей і запропонувала свої рекомендації щодо планування на наступний рік.
З великим інтересом присутні прослухали виступ фахівців обласної бібліотеки для дітей: завідуючої відділом довідково-бібліографічної та інформаційної роботи Тараненко Л. В. та головного спеціаліста відділу Буц О.Б. на тему: «Інформаційно-мультимедійні технології в сучасній дитячій бібліотеці» та ознайомилися з актуальною мультимедійною продукцією бібліотеки.
Провідний бібліотекар читального залу ЦДБ Кривенко В. В. ознайомила гостей з останніми новинками сучасної дитячої української літератури, а провідний бібліотекар молодшого відділу Бондаренко Н. В. поділилася досвідом роботи з рекомендаційною бібліографією та її значенням в сучасній дитячій бібліотеці.
Методист управління освіти з бібліотечних фондів Дробот В. В. від імені всіх шкільних бібліотекарів подякувала спеціалістам МЦБС за організацію семінару.




Немає коментарів:

Дописати коментар