пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти



         Дитинство – це найчарівніша пора сподівань на здійснення мрій, на щасливе безхмарне життя. У перший літній день в Україні відзначають радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. 

         1 червня на годину веселих розваг «У країні Забавляндії» до бібліотеки-філії для дітей № 4 завітали відпочиваючі в пришкільному таборі «Діти Землі» ЗЗСО № 12. Для них бібліотекарі Дудка М.В. та Лісняк Т.Є. підготували веселі та цікаві завдання. Маленькі всезнайки позмагалися в конкурсі скоромовок «Хто кого переговорить», брали участь у грі «Літературні грінки»,  «Так чи ні?»,азартно відповідали на питання вікторин «Казковий калейдоскоп», «Хто швидше». Всюди лунав дитячий  дзвінкий сміх і панував гарний настрій. Вірні друзі книги впоралися з усіма завданнями. Діти спілкувалися, знайомилися з новенькими книжечками, гортали яскраві журнали.

         Літо - це канікули, пора ігор,  нових знайомств та пізнання нового. Бібліотекарі побажали малечі гарно відпочити та запросили всіх з користю провести вільний час у бібліотеці.













        



Немає коментарів:

Дописати коментар