четвер, 23 грудня 2021 р.

А зима буває різна

    Зима буває різна... Холодна, тепла, засніжена, з сильними вітрами, завірюхами, а іноді навіть і з дощами. Та в дитячій бібліотеці вона буває тільки весела!
   На зимовий хіт-парад творчості "А зима буває різна", на останнє в цьому році засідання літературно-краєзнавчого клубу "Стежина", зібралися всі, хто з нетерпінням очікує новорічних свят - члени клубу й запрошені на захід гості, - учні 6 класу ліцею №18 (кл. керівник Рогачова Г. В.).
     Від ведучої заходу, провідного бібліотекаря Кунах Н. С. присутні дізналися про обряди стародавніх слов'ян, пов'язані з новим календарним роком і початком відродження природи, історію новорічного свята, новорічної символіки й цікаві факти про новорічні атрибути. До уваги гостей був запропонований перегляд слайд-презентації "Як святкують Новий рік у різних країнах світу ". У прямому ефірі діти переглянули екстрений випуск жартівливих новорічних новин на каналі дитячої бібліотеки.
    Справжній хіт-парад творчості влаштували запрошені на захід юні таланти, вихованці мистецької школи: Макарчук Маргарита, Орловська Марія, Корнєєв Єгор, Костюк Катерина, Парфьонов Дмитро, Ситнік Анастасія (викладач вокалу Макарчук А. Р.), які додавали позитиву й веселого настрою чудовим виконанням пісень новорічної тематики. Справжній двобій ерудитів був запропонований хлопчикам та дівчаткам у грі "Хто зверху?" в чотирьох номінаціях: "Музика", "Танці", "Ерудит", "Пантоміма".
    Особливо до вподоби дітям прийшлися жваві рухливі конкурси: "Повітряна кулька", "Вітальна листівка", "Новорічний аукціон", "Силачі", "Чарівний посох", "Новорічна заметіль".
      Безперечно, зима - пора див та чудес. Саме це і довів Корнєєв Єгор, продемонструвавши незвичайні фокуси. А з чарівної скриньки від діда Мороза присутні по черзі діставали побажання на Новий рік, які обов'язково здійсняться, а також, як і годиться на святі, пригощалися святковими солодощами.




































Немає коментарів:

Дописати коментар