середа, 22 листопада 2023 р.

До бібліотеки за новими книгами!

 

Дорогі друзі! Пропонуємо вашій увазі нові книги, які отримала бібліотека-філія №5 для дітей, що видані у рамках проєкту «Польська полиця в Україні». «Дочка чарівниць» Дороти Тераковської – це роман-казка про героїню, яка зустрічається зі злом, насиллям, зневагою загарбників, що душать її народ. Прочитайте книгу і дізнайтеся, як під опікою Чарівниць Дитя-Дівчинка-Панянка виростає й пізнає свій народ, щоб здійснилося пророцтво Пісні Єдиної.

  Навіть шкарпетки обирають волю. Не вірите? Прочитайте книгу Юстини Беднарек «Неймовірні пригоди десятьох шкарпеток» й ви розкриєте таємницю, куди зникають шкарпетки після прання. Після втечі шкарпетки можуть стати зірками, детективами, політиками, які здатні змінити не лише своє життя, а й долю інших. Читайте й переконайтеся, що все це - щира правда!

   У книзі Катажини Ририх «Лопушане поле» йде мова про чудернацьке Лопушане Поле, на якому постійно стаються дива: хтось перетворюється на жабу, кіт грає на акордеоні й примушує гойдалку шалено витанцьовувати, дітей скрізь супроводжує химерна Цифра, а над подвір’ям спалахує нова зірка.   

   Чи були ви коли-небудь на шляху до втілення справжньої мрії? Чи вірите ви в те, що в житті можна досягти чогось незвичайного? Герой книги Януша Корчака «Кайтусь-чарівник» - Джек - не тільки мріяв, а й створив у класі кооператив, а Кайтусь став справжнім чарівником. А сам автор, зачарований гномом, став знову дитиною і спробував пригадати, якими насправді великими та серйозними можуть бути турботи маленької людини.

    Тож мерщій до бібліотеки-філії №5 для дітей за новими книгами!

                            

                                       

                                                    

                                                 

                                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар