неділя, 18 лютого 2024 р.

Твори добро на радість людям!

 

  Добро живе в серці кожного з нас. Це дивовижно та водночас просто. Кожен може творити добро своїми руками. Адже доброта є частиною людського буття, вона виявляється в гуманності до людей, любові та турботі про оточуючих. Вона потрібна щодня, а особливу цінність має в складні часи.

    17 лютого відзначаємо День спонтанного прояву доброти. Бібліо навігатор «Твори добро на радість людям» (до Всесвітнього Дня доброти) усім членам клубу «Stylish generation», що зібралися на захід у бібліотеці №5 для дітей, став справжнім дороговказом у країну добра.  Керівник клубу Вікторія Кривенко  розповіла присутнім про історію появи свята  та особливості його святкування. Користувачі заслухали притчу «Чотири свічки», дізналися цікаві факти про добро та подумали разом, чому важливо пам’ятати про цей день. Юні читачі взяли участь у ситуативній  грі «Зроби цей світ кращим», а також пограли в інтелектуальну вікторину «Добро усюди». Наприкінці познайомилися з літературою з книжкової  виставки «Добро починається з тебе».

      Щире бажання зробити добро виникає раптово, є безкорисливим і не потребує вдячності. Цей день присвячений тому, щоб висловити вдячність оточуючим, побачити тих, хто цього потребує, а також прищепити доброту сьогоднішній молоді, щоб майбутнє було добрішим.  Пам’ятайте, що вам потрібно докласти не так багато зусиль, щоб змінити чийсь день. Прислухайтеся, що вам підказують ваша душа та серце!






 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар