середу, 30 листопада 2016 р.

70 - це тільки початок...

Чи можете ви світ цей уявити
Без сонця, солов'їв чи без лелек?
Без книги теж ми не змогли б прожити,
І зникло б людство без бібліотек!


    Цими днями центральна дитяча бібліотека відсвяткувала свій 70-річний ювілей. До цієї дати працівники бібліотеки та юні користувачі з батьками, дідусями та бабусями святково прикрасили зали бібліотеки, оформили виставки поробок "Книга дарує натхнення" та творчих робіт співробітників "Гармонія душі". 

    З вітальними словами виступили перший заступник міського голови Новомосковського міськвиконкому Карачевцев Ю.В. та начальник управління культури і туризму Шаликін В.П. та вручили цінні подарунки для бібліотеки. Директор КЗ "Новомосковська МЦБС" Драненко Г.І. та провідний методист Пігур І.М. вручили найцінніші подарунки для юних читачів - книги.

   Ведучі свята, провідні бібліотекарі Кунах Н.С. та Кривенко В.В. запропонували відео презентацію "70 сходинок історії дитячої бібліотеки". Гарного настрою на святі додадавали учні вокального відділення школи естетичного виховання, наші читачі: Наталія Пушка-Гутарова, Дарина Лисова, Анастасія Максименко, Дарина Чабанова, Аліна Павлова.                  
З великим захопленням гості переглянули інтермедію 
"Сядь і відпочивай"
 у виконанні читачів-активістів дитячої бібліотеки Лізи Журавель та Пеки Анни. Віршоване привітання прозвучало від найменших читачів Бабка Даниїла та Акопян Софії, а відео привітання надіслали вихованці ДНЗ "Черемушки" разом з вихователем Калініною Л.В.

     Приємним сюрпризом стали вітальні слова та  подарунки від партнерів (голова Новомосковського відділення спілки в'язнів - жертв нацизму Коваленко Л.І., керівники дитячого клубу "Alpha generation kids club" Грига Ж.В., Лагода А.П.), колег, ветеранів, друзів бібліотеки (Албатова П.С., Таран О.П.). Про комфорт і затишок у день свята подбали працівники  центральної дитячої бібліотеки Шпилько Л.М., Сапего М.І., Свитка А.О., Лисенко Ю.В., Шилова Т.М., Конарєва О.Д. на чолі із заступником директора по роботі з дітьми Журавель Л.О. На згадку про ювілей гості отримали сувеніри, виготовлені руками працівників бібліотеки.      Всі запрошені мали змогу за чашкою чаю та іменинним тортом пригадати минулі часи та помріяти про щасливе майбутнє дитячої книгозбірні.    Місцеве телебачення ТРК "Самарь" підготувало цікавий репортаж про цю урочисту, хвилюючу подію.






































1 коментар: