середу, 24 травня 2017 р.

Дорогами тисячоліть

     Згідно з Указом Президента України День слов'янської писемності і культури відзначається щорічно 24 травня в день вшанування пам'яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія. 

   Вшанувати пам’ять славнозвісних просвітителів  Кирила і Мефодія в День слов’янської писемності та культури фахівці дитячої бібліотеки запросили до себе  читачів 6 класу  ЗСШ№18, (кл керівник Гладка Л.П.) на інформ-коктейль, аби розповісти їм  про свято духовної єдності всіх слов’янських народів, згадати про спільні витоки культурних надбань, навчити дітей розуміти і збагачувати рідну мову.
  Бібліотекар Тонконог Г.В. разом з учасницею драматичного гуртка художнього слова «Калейдоскоп» (керівник Тарасенко Т.Д.)  Світланою Портаненко познайомила присутніх з історією виникнення свята, звернула увагу на походження їх імен. Ведучі  дали можливість шестикласникам  проявити свою ерудицію в ряді конкурсів.

     Захід супроводжувався українськими піснями у виконанні членів зразкового  вокального колективу «Фантазія» Добрієнко Руслана та  Рябошапки Максима (кер. Ткаченко Л.І.) та учениці ЗСШ №18 Сопільняк Катерини








Немає коментарів:

Дописати коментар