понеділок, 29 січня 2018 р.

Спілкуємося англійською

     З початком нового 2018 року у центральній дитячій бібліотеці свою роботу продовжив гурток любителів англійської мови «Happy English».
 Юні читачі на заняттях разом з керівником гуртка провідним бібліотекарем Кривенко В.В. цього року мають на меті поглиблювати та вдосконалювати свої знання з іноземної мови, більше дізнаватися про англомовні країни, їх звичаї, надалі продовжувати знайомитися з творчістю зарубіжних письменників. Щонеділі на засіданнях гуртка юні мовознавці в ігровій формі навчаються навичкам читання, вимови, письма, знайомляться з азами граматики та лексики.
    На веселому англочитанні «Новий рік крокує по планеті»  маленьким читачам було запропоновано ознайомитися з традиціями святкування новорічних свят  в інших країнах. Ширшає коло шанувальників англійської мови, так само як і коло друзів. Адже не тільки за новими знаннями у свій вихідний день юні читачі поспішають до дитячої бібліотеки, вони ще й залюбки спілкуються між собою, разом весело проводять свій вільний час, готуються до свят та обов’язково чекають на зустріч із новою цікавою книгою, яку обирають для читання додому, щоб наступного разу поділитися враженнями про неї з друзями.






Немає коментарів:

Дописати коментар