понеділок, 29 січня 2018 р.

Коли стають до зброї діти, народ цей не перемогти


    Українці впевнені, що немає кращого неба, ніж небо України. Воно благословляє свою Україну, береже у віках її материнську любов, тому його ніколи не відділити від рідної землі.
   Молоді  українці, як і зараз,  завжди були справжніми захисниками своєї землі. Так це було і в 1918 році. У бою під Крутами полягли київські студенти, що стали на захист незалежності своєї  Вітчизни. 

    Про ці події розповів запрошений до центральної дитячої бібліотеки Клюєв Е.С.,  молодший науковий співробітник інституту геотехнічної механіки ім. Н.С. Полякова НАН України, який звернув увагу семикласників (СЗШ №18, класний  керівник Таран О.А.) на різні суперечливі трактування подій. Бібліотекар абонементу 7-9 класів звернула увагу юних читачів на книжкову виставку  літератури «Крути: мужність і біль», прокоментувала уривки з відео фільмів  «Лист без конверта», «Невідома Україна».

     В масштабах всесвітньої історії ця битва зовсім невеличка. Вона не є зразком військового мистецтва. Просто – це символ нескореного духу нашої нації. Вічна слава героям Крут!












Немає коментарів:

Дописати коментар