вівторок, 1 червня 2021 р.

Хай завжди буду Я!

    Найпрекраснішою миттю життя є дитинство. Це пора сподівань та здійснення мрій. 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляючи свій рідний край.
   У перший день літа працівники центральної дитячої бібліотеки влаштували веселе свято для своїх читачів. На кіндер - шоу «Хай завжди буду Я!», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей, зібралися юні читачі, вихованці мистецької школи зі своїми родинами (викладачі вокального відділення Литвин Н. А. та Макарчук А. Р.). Провідний бібліотекар Кунах Н. С. повідомила про історію виникнення свята, в ігровій формі нагадала Права дитини згідно Конвенції та запропонувала безліч захоплюючих ігор, вікторин та розваг. Присутні з захопленням розгадували «хитромудрі» загадки на літню тематику, щоб отримати «ключик від літа», брали участь у веселих розминках «Ми теж!», «Так чи ні?», відповідали на запитання вікторини «Скарбничка цікавинок» та бліц-вікторин «Швидко казку пригадай!» і «Літературні грінки», практикувалися у вимові скоромовок, розв’язували казкові головоломки, переглядали рекламні відео оголошення відомих літературних героїв та вгадували, з якого вони твору, зачитували телеграми, що надійшли казковою поштою та з задоволенням змагалися у спритності в рухливих конкурсах «Зірковий автограф», «Веселий художник», «Привези воду», «Сороконіжка».  
    Колориту святу додавали численні виступи юних дарувань: Кумець Антоніни, Калашнік Мілани, Чхан Кароліни, Нечти Вікторії, Бобко Даниїла, Календовської Марії, Савченко Кіри, Ситник Анастасії, Коцюби Емільєни, Білої Софії, Харлан Вікторії, Бондаренко Уляни, Олійника Бориса.
   Приємною несподіванкою для всіх присутніх став перегляд відео "Дитинство. Яскрава мить", у якому діти на дитячих фотографіях впізнавали своїх бібліотекарів та улюблених вчителів вокалу.  
   Незважаючи на негоду у перший літній день, на святі панувала дружня атмосфера від щирих сердець та веселих посмішок, а це означає, що свято для дітей вдалося!




 




























Немає коментарів:

Дописати коментар