неділю, 11 липня 2021 р.

Той, хто читає, завжди в шоколаді!

   Хто з нас не любить солодощі: цукерки, печиво, тортики, а особливо шоколад? Мабуть, таких немає. 11 липня всі солодкоїжки відзначають Всесвітній день шоколаду, а 20 липня – Всесвітній день торта. 
   Запрошуємо юних читайликів – ласунів до бібліотеки-філії для дітей № 4. На вас чекає книжкова виставка-сюрприз «Про шоколад і не тільки». 
    До вашій уваги - книги, де зустрічається шоколад та різні види солодощів, а ще безліч простих рецептів випічки, фруктових коктейлів та желе, літних десертів, домашнього печива та морозива. 
    Чи дійсно шоколад має чудодійні властивості? Чи існує насправді цукеркове дерево? Хто вигадав цукерку на паличці? Про це і не тільки прочитайте в журналах «Куля», «Яблунька», відповідайте на питання бібліотекаря та знайдіть смачну закладинку. Тому, хто візьме шоко-книжку додому - солодкий сюрприз. Смакуйте шоколад із задоволенням, читайте книги, відвідуйте бібліотеку та будьте здорові. Запам’ятайте: той, хто читає, завжди в шоколаді! Ми працюємо за адресою : провулок Волгоградський, 17, з понеділка по п’ятницю, з 9.00 до 17.00.





 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар