понеділок, 10 квітня 2023 р.

ВІдкрий для себе "Небо"!


    Небо...безкінечне,  мінливе, таємниче... Що може бути прекраснішим за нього?  Воно зберігає безліч ще нерозгаданих таємниць і вабить своєю незвіданою красою у синю глибочінь. Воно таке ж мінливе, як і людський настрій, може вигравати всіма відтінками кольорів - від блідо-рожевого до синьо-чорного. А від  нічного зоряного неба й зовсім неможливо відвести погляд!  Саме в ньому спалахують наднові яскраві зірки та навіть цілі плеяди, світло яких освітлює все навколо.  Здається, ось-ось весь світ перетвориться на чудову казку, в якій пануватиме мир та добро. Спостерігати за небом, пізнавати та відкривати його для себе можна цілу вічність. Особливо, якщо "Небо" - це  видавництво  для дітей, що представляє безліч напрочуд гарно ілюстрованих та неймовірно цікавих книг. 

   Юні читачі бібліотеки-філії № 5 для дітей вже встигли "поринути" в "Небо", відчути "легкість  польоту", дізнатися багато нового,  й, безперечно, отримати задоволення від читання. 

   Небо прекрасне! Спробуйте розгадати його таємницю! Нові надходження видавництва "Неба" вже чекають на читачів за адресою: площа Героїв, 6!




Немає коментарів:

Дописати коментар