неділя, 3 вересня 2023 р.

Знання нам відкриває стежку у майбутнє


 



Дитинство та юність - час нових відкриттів і яскравих вражень, час накопичення знань і знайомства з навколишнім світом. Та такий повноцінний розвиток неможливий без спілкування з книгою. Досягнути мети й реалізувати себе у майбутньому неможливо без навчання. А стежка до знань, безперечно, пролягає через ... храм книги. 

  Третього вересня  в бібліотеці-філії №5 для дітей юним користувачам було запропоновано аукціон знань "Знання нам відкриває стежку у майбутнє". Активісти клубу "Stylish generation" зібралися перед початком навчального року, щоб поспілкуватися в колі ровесників, обмінятися враженнями від прочитаних на канікулах книг, дізнатися нове й цікаве. Керівник клубу, провідний бібліотекар Вікторія Кривенко, провела історичний екскурс у минуле нашої держави, запропонувала різноманітні вікторини, кросворди й завдання для кмітливих, а також огляд книжкової виставки "Наша мета - Україна свята". Цікаві факти про нашу країну, її незліченні природні багатства, славетну історію, видатних особистостей були представлені у пізнавальному відео "Україна - наш спільний дім".

   Новий навчальний рік, на жаль, розпочинається в умовах війни, тому далеко не всі учні мають можливість переступити поріг своєї рідної школи. Та навіть у цих умовах учителі разом із бібліотекарями завзято продовжують навчати вічним і беззаперечним людським цінностям. Тож прагнемо щодня дивувати наших користувачів цікавими книгами, що відкривають світ прекрасного. Адже читання – крок до успіху, а інтерес до нього варто плекати з дитинства.

  Любі читачі, з нетерпінням чекаємо на вас у новому навчальному році! 

                                   

                          

                         

                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар