неділю, 17 березня 2024 р.

Моя улюблена книга

  Вони навчають, розвивають, захоплюють, інтригують,  про  все розповідають, супроводжуючи людину з самого дитинства. З ними пізнають світ,  вони вчать бачити прекрасне, розповідають про добро.  Їх називають найвидатнішим винаходом людства та найкращими друзями. Вони різні за жанрами та смисловим  наповненням, але ними однаково захоплюються по всьому світу. Звичайно, це книги. Мабуть, важко знайти людину, яка б не мала свою улюблену книгу. 

    "Скласти" свій лінгвістичний пазл на мапі читання на занятті з англійської мови «My favourite book» у бібілотеці-філії №5 для дітей зібралися шанувальники іноземної, які мають чудове захоплення - читання. Разом із керівником гуртка «Happy English» Вікторією Кривенко присутні згадували прислів'я та приказки про це корисне дозвілля, виконували різноманітні вправи, знайомилися з популярними англійськими казками, перекладали тексти та  розповідали про свої улюблені книги іноземною мовою.

    Юні друзі, нехай читання для кожного з вас  буде більше, ніж просто захоплення, а іноземна мова не стане бар'єром на шляху до пізнання!   



                                     

                         



                                       
 

Немає коментарів:

Дописати коментар