четвер, 21 березня 2024 р.

Книга розправляє вітрила

 

 Чарівна весна – не тільки прекрасна пора року, а час, сповнений дивовижним книжковим розмаїттям, адже наприкінці березня традиційно відзначається Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Фахівці бібліотеки-філії 
 № 5 для дітей влаштували для своїх юних читачів справжнє свято – читацько-пригодницьку хвилю «Книга в руках читачів розправляє вітрила», яке відкрила завідувач Лідія Журавель, привітавши всіх присутніх. На гостини до тих, хто любить читати, завітали літературні герої, гуртківці "Художнього слова" (ЦПР, керівник Тетяна Тарасенко) – Івасик-Телесик, Котигорошко, Пізнайко (Гриша й Михайло Мухохіни, Іван Половінкін). Вони допомогли віднайти Королеві Книзі (Анна Свитка) чарівний ключик від Книжкового Королівства та стати на заваді чарам Злої Королеви (Вікторія Кривенко). Тож королівська сім’я (Іван Прохоренко, Уляна Чегодаєва, Ліза Васильківська) була врятована, а допитливі школярі (Олег Тігов, Емілія Мірошниченко) подружилися з книгами й стали кмітливими та розумними. Юні читачі разом із ведучою  заходу Наталією Пекою справно подолали всі перешкоди на шляху до Книжкового Королівства, беручи участь у дотепних та веселих вікторинах, конкурсах та розвагах. Чарівна музика та казкові світлини (Євгенія Нортенко) стали дороговказом на шляху до читання.

   Попереду – дні веселих канікул, пригод та літературних відкриттів із книгою - джерелом мудрості. Тож чекаємо на вас у нашій бібліотеці, любі друзі!

















  

Немає коментарів:

Дописати коментар