неділя, 8 вересня 2024 р.

Здобуття цифрових навичок у бібліотеках. Призначення та можливості електронної пошти

 

  Сучасні діти мають багато способів цифрового спілкування: від обміну текстовими повідомленнями до соціальних мереж. Але одним із варіантів, який залишається популярним серед дітей, батьків, вчителів є електронна пошта.

Використання електронної пошти є досить простим процесом, навіть для дітей, які, можливо, звикли спілкуватися за допомогою текстових повідомлень або соціальних мереж. Багато шкіл і організацій використовують її для спілкування.

   Наприклад, учитель може періодично надсилати електронною поштою оновлення про клас. А якщо діти беруть участь у позашкільних заходах, тренер або керівник гуртка також може спілкуватися електронною поштою.

    Тому сьогодні фахівець бібліотеки-філії № 5 для дітей в рамках проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах" провела консультацію юному читачу на тему: «Призначення та можливості електронної пошти». Користувач прослухав історію виникнення електронної пошти, удосконалив свої навички у створенні своєї власної пошти  та безпечно з нею працювати.


#cyfra_library

@ula.org.ua

@UNDP in Ukraine / ПРООН в Україні

@SwedeninUA

 




Немає коментарів:

Дописати коментар