понеділок, 3 червня 2019 р.

Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти!

Щороку першого літнього дня відзначається Міжнародний день захисту дітей. У цей день гостро піднімається питання дитинства, адже і сьогодні сотні, тисячі дітей не мають можливості нормально жити і розвиватися, вчитися і лікуватися. Кожна дитина має повне право бути захищеною, має право на повноцінне дозвілля і відпочинок.
3 червня до бібліотеки-філії для дітей № 4 на бібліо забави «Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти!» завітали дітлахи з пришкільного табору відпочинку ЗЗСО № 12 «Діти Землі». Про історію виникнення свята, права та обов’язки дітей, що проголошені в Декларації прав дитини розповіла бібліотекар Марина Дудка. Хлопці та дівчата дізналися про закони, які захищають їх життя та надають право на щасливе і радісне дитинство. 
Бібліотекарі підготували для малечі цікаві розваги. Юні читайлики охоче пограли у літературне лото «Ми герої чудові, ми герої казкові», пізнавальну гру «Хто скаже останнім», запропонували взяти участь у конкурсах «Чи уважний ти читач?», «Пантоміма», вікторинах «З якої це казки», «Спорт - знайко», складали літературні ланцюжки, відгадували загадки про літо. Свої мрії та фантазію втілили у малюнках на асфальті «За що я люблю літо». Час промайнув весело, гамірно, емоційно. Діти з задоволенням розглянули нові, яскраві книги та журнали, обіцяли протягом літа якомога більше читати, а бібліотекарі побажали всім позитивного настрою, щирих усмішок, гарного відпочинку. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар