четвер, 26 листопада 2020 р.

Форсаж музичними сайтами


Наш світ – це цифрове середовище з високими темпами діяльності і щільним графіком. Щоб заощадити свій час, багато  цікавого можна знайти   на освітніх онлайн-ресурсах. Інтернет надав нескінченні можливості для навчання і розваг. Пропонуємо вам найкращі сайти для дітей, де ви зможете навчитися грати на музичних інструментах та створювати музику онлайн.

Coursera
Coursera – одне з найпопулярніших місць для онлайн-навчання, в тому числі для вдосконалення музичних навичок. Платформа налічує близько 400 музичних курсів від самих базових теоретичних, таких як «Основи теорії музики» до більш досвідчених і специфічних (наприклад, «Джазова імпровізація» і «Виробництво електронної музики»).
    На Coursera можна знайти практично всі дослідження, пов’язані з музикою і найдивовижніше в тому, що всі курси безкоштовні! Не пропустіть цю унікальну можливість!

Udemy

Udemy – ще один великий сайт. Хотіли навчитися грати на гітарі, фортепіано або скрипці? Можливо, ви  мрієте стати великим вокалістом? Знайти курси на ці теми неважко. Прочитайте відгуки і зробіть свій вибір. Це зручно і забезпечить більш інформативний підхід до процесу прийняття рішень. 



MasterClass
https://www.masterclass.com/ може запропонувати вам дійсно унікальний шанс не тільки освоїти нові навички, а й втілити в життя свою мрію. Якщо ви мрієте взяти урок від великого Ганса Циммера або побачити, як Карлос Сантана навчає вас нових гітарних рифів, все це можна знайти на сайті MasterClass. На сьогоднішній день доступні курси від Timbaland, Usher, Armin van Buuren, deadmau5 і навіть Крістіни Агілери.

Songsmith http://songsmith.ms/download.html
Простий проект Songsmith дозволяє користувачам створювати мінусовку до будь-якої пісні, просто співаючи її в мікрофон свого комп'ютера - програма автоматично зробить все інше! Чудово підходить для дітей молодшого віку, так як не вимагає технічних здібностей і миттєво перетворює їх пісні в професійні  треки!


 Virtual Drumming 

https://www.virtualdrumming.com/drums/online-virtual-games/hip-hop-drum-kits.html

Ця класна онлайн установка дозволяє дітям досліджувати різні ритми ударної установки, просто використовуючи клавіші на своїй комп'ютерній клавіатурі. Натискайте послідовно клавіші, щоб визначити, яка і за що відповідає!




Monkey Machine

https://kovaluu.com/beatsandloops/

Ця фантастична і весела машина дозволяє дітям створювати свої власні барабанні біти, використовуючи більше 20 високоякісних наборів. Використовуйте його для створення окремого проекту або для надання важливого ритмічного супроводу до класної пісні або імпровізованого музичного твору.



Music Memory Game 

https://www.learninggamesforkids.com/music_and_art_games/music_and_art_games_music_memory.html

Ця проста онлайн-гра відмінно підходить для того, щоб навчити дітей слухати ноти і сприймати звуки на слух у послідовному порядку. У міру того, як вони досягають успіху з кожним рівнем, додаються нові замітки, що робить гру цікавою та захоплюючою.



Tony-B Machine

 https://www.tony-b.org/


Крутий інструмент в стилі ретро напевно буде користуватися великим успіхом у дітей, оскільки він спрощує процес створення музики в інтернеті, підключаючи різні ноти і музичні звуки до  клавіатури комп'ютера, дозволяючи їм відразу ж приступити до твору і почати складати музику!


 За матеріалами сайтів:

https://arefyevstudio.com/2018/12/25/5-otlichnyx-sajtov-dlya-detej-chtoby-delat-muzyku-onlajn/

https://arefyevstudio.com/uk/2020/06/14/krashhi-muzichni-osvitni-sajti/


Немає коментарів:

Дописати коментар