понеділок, 5 листопада 2018 р.

Вивчаємо англійську мову разом


    

 Знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ. Володіючи цією мовою міжнародного спілкування, ми відкриваємо нові горизонти для досягнення поставлених цілей за допомогою нових можливостей. Перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом. 
   Знання іноземних мов – це ключ до успіху. Загалом людина, яка знає мови ,- різнобічно розвинута особистість, має кращі здібності до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні.
     Саме тому центральна дитяча бібліотека продовжує пропонувати своїм юним читачам поліпшити знання з англійської мови на веселих засіданнях гуртка «Happy English». Різноманітні за формою заняття (інтерактивні мандрівки, мовознавчі тревели, лінгвістичні подорожі  тощо) дають можливість в ігровій формі  освоїти нову лексику, запам’ятовувати важливі граматичні правила та вдосконалювати мовленнєві навички.
    Юні читачі вивчають культури англомовних країн,  вчаться спілкуватися іноземною, переглядають  відомі  казки і мультфільми мовою оригіналу, а потім їх обговорюють, та головне – знайомляться з творчістю зарубіжних письменників і читають дитячі твори мовою оригіналу.






Немає коментарів:

Дописати коментар