пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Навіки пам'ять збережемо


Всі ми добре знаємо, що в минулому на долю нашої країни випало багато випробувань. Україна не раз піднімалася з колін. Побита і вся в ранах, та нездоланна для ворогів, вона йшла під кулі, щоб захистити всіх своїх дітей.

21 листопада 2013 року, за кілька днів до укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, український уряд радикально повернув курс держави від євроінтеграційного до курсу, спрямованого на розвиток співпраці з державами-членами СНД. 30 листопада, обурена таким рішенням уряду, молодь виходить на майдан Незалежності у Києві, всіляко підкреслюючи мирний характер своєї акції. Незадоволення підтримують по всій Україні.
Саме події Революції Гідності пережив їх учасник Сергійчук Руслан Миколайович, керівник національного корпусу "Азов", учасник бойових дій в АТО з 2014 року, волонтер, заступник керівника міської громадської організації "Прометей". Руслан Миколайович отримав "Державну нагороду за військову службу Україні" та орден "Слава нації".
23 листопада він завітав до центральної дитячої бібліотеки на зустріч із восьмикласниками (ЗЗСО № 18, кл. керівник Климова І. В.). Юні читачі висловили своє розуміння понять "гідність" та "свобода", а гість заходу розповів присутнім про всім відомі вирішальні й доленосні дні.
Присутні вшанували невмирущу пам'ять загиблих патріотів України.
Ведуча заходу, бібліотекар старшого відділу абонементу Тонконог Г. В., ознайомила школярів із літературою книжкової виставки "Навіки пам'ять збережемо", присвяченої Дню Гідності та Свободи, й наголосила на тому, що патріотизм кожного із нас, любов до ближнього і країни обов'язково поведуть нашу країну вперед.











Немає коментарів:

Дописати коментар