пʼятницю, 30 березня 2018 р.

День народження в бібліотеці




     З початку року центральна дитяча бібліотека пропонує юним користувачам,  що потребують особливої уваги,  нові "комплімент-послуги", зокрема, проведення свята дня народження в бібліотеці.
        На цей раз свій одинадцятий день  народження у затишному храмі книги 29 березня відзначила  активна читачка Кришень Віра.  Читальний зал дитячої бібліотеки на деякий час перетворився на безлюдний острів, а  справжні морські пірати (іменинниця разом з запрошеними гостями) опинилися у відкритому морі. Їх  судно потерпіло аварію, та вони самі врятувалися.  Знайшовши старовинну карту з підказками, команда корабля на чолі з провідним бібліотекарем Кривенко В. В. подорожувала островом у пошуку скарбів.   Мандруючи бібліотечними залами, пірати, в кінці кінців, знайшли справжній скарб - подарунок для іменинниці від бібліотеки - захоплюючу книгу про географічні відкриття.  Морські розбійники 
 вправно впоралися з квестом, вікториною на кмітливість та літературним конкурсом. А згодом святкували перемогу  з веселими розвагами,  рухливими іграми, конкурсами й танцями та як годиться, за святковим столом.   




















Немає коментарів:

Дописати коментар