понеділок, 30 грудня 2019 р.

Продовжуємо вивчати англійську...


     2019 рік добігає кінця. А це означає, що настає час підвести підсумки року, який минає. Вже чотири роки поспіль у центральній дитячій бібліотеці для її читачів працює гурток з вивчення англійської мови «Happy English» (керівник провідний бібліотекар Кривенко В. В.).

   Атмосфера на заняттях доброзичлива, кожне маленьке досягнення дітей не залишається без уваги. Уже можна спостерігати перші результати вивчення іноземної мови. Ранній вік вважається особливо сприятливим для вивчення іноземної мови.
    З великим задоволенням виконують ролі та беруть участь в інсценізаціях казок, наприклад: «Рукавичка», «Теремок», «I can fly like a bird». На заняттях гуртка англійської мови діти в ігровій формі засвоюють правильну артикуляцію і вимову звуків, лексику, граматичні структури, вчаться розуміти на слух англійське мовлення, вести діалог та складати розповіді. Системна робота формує у дітей високий рівень опанування англійською мовою та забезпечує успішне вивчення англійської мови у школі.
    Юним гуртківцям протягом року пропонувалися різноманітні за формою заняття: година пізнання, мульткруїз, віртуальна мандрівка-захоплення, атмосферна гра, мовний тюнінг тощо. Останньою у цьому році стала зимова гра-секрет «Резиденція казкових героїв», на якій малеча ознайомилася з лексикою про зиму, вивчила вірш та новорічну пісеньку. А також кожен зміг виготовити власноруч новорічну листівку, яка згодом може стати приємним сюрпризом для близьких.









Немає коментарів:

Дописати коментар