четвер, 19 грудня 2019 р.

Зимовий серпантин


                 З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі День Святого Миколая Чудотворця. Адже саме це свято розпочинає низку веселих новорічних та різдвяних свят, які принесуть багато приємних сюрпризів і подарунків. Напередодні, 18 грудня, в бібліотеці-філії №2 було проведено зимовий серпантин «У зимовий сніжний край запросив нас Миколай» для учнів 3-4 кл. ЗЗСО №4.

Бібліотекар Жолтенко Л.С. ознайомила дітей з легендами та переказами про Святого Миколая, який є символом Добра і Милосердя, та історією його життя.
Як і годиться, в гості прийшли Святий Миколай (Масенко Іван) і два прекрасних Янгола (Коваленко Вероніка і Клименко Марія). Залякував дітлахів і бешкетував маленький вередливий Ябеда (Масенко Ілля). Герої розважали хлопчиків та дівчаток загадками та цікавими вікторинами. Натомість діти порадували Миколая своїми віршами.
Із задоволенням всі брали участь у таких конкурсах: « Снайпер », «Хлоп-топ», «Сніжки», «Прикрась ялинку», «Візьми приз». Діти отримали подарунки від Святого Миколая. Він побажав їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, бути слухняними, добре поводитися.












Немає коментарів:

Дописати коментар