четвер, 17 вересня 2020 р.

Вплітаймо цвіт свого таланту у вінок добра




Вірним супутником усіх юних читачів центральної дитячої бібліотеки по життю є книга. Адже книга – джерело інформації, шлях до пізнання, здійснення мрій, джерело натхнення. Саме вона допомагає у вирішенні складних питань, радить, веде правильним шляхом, орієнтує, а ще навіть може допомогти розвинути талант.


   «Талант — це те, завдяки чому ти можеш примножувати добро. Головне – прислухатися до себе, відчути, що по-справжньому захоплює, й сміливо розвивати свої здібності,» - такої думки талановита читачка ЦДБ, учениця 9-А класу колегіуму № 11 Бирса Ірина. Надзвичайно обдарована дівчинка, яка захоплюється малюванням, у тому числі петриківським та миколаївським розписами, виготовленням ляльок-мотанок, бісероплетінням, валянням із вовни, а також бере участь у різноманітних обласних та міських літературних конкурсах, творчих майстер-класах, що проводяться в бібліотеці, а головне - читає різнопланову літературу, з якої черпає натхнення для створення своїх робіт. 
    Юна майстриня завітала на чергове засідання клубу «Стежина», щоб показати його членам і гостям (учням 5-В класу, кл. керівник Рогачова Г. А.) свої роботи та поділитися цікавими розповідями щодо історії їх створення. Різноманітні її вироби з декоративно-прикладного мистецтва були представлені у справжній майстерні читацьких таємниць «Поділись своїм талантом». Провідний бібліотекар Кривенко В. В. розповіла про багатий на таланти наш край, майстрів Петриківського та Миколаївського розпису. 
   Говорять, людина без знань - птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Сподіваємося, що юні читачі дитячої бібліотеки, надихнулися цією зустріччю та, зростаючи на добрих книгах, в майбутньому матимуть змогу вплести у національний вінок цвіт і свого таланту. 














Немає коментарів:

Дописати коментар