вівторок, 18 травня 2021 р.

В бібліотеці завжди цікаво!

   Казка дає нам розуміння багатьох таємниць. Її простота допомагає донести глибоку народну мудрість. Вона вчить відрізняти хороше від поганого, поважати добро, правду і боротися зі злом та кривдою. А ще казки завжди мають щасливий кінець, що додає віри у найкраще.
     Першокласники ЗСШ №18 (вчитель Рубаник Н. Г., 1-Б кл.) були запрошені до центральної дитячої бібліотеки на екскурсію «Відчуй радість читання». Заступник директора по роботі з дітьми Журавель Л. О. повела допитливу малечу всіма залами бібліотеки. Дитячі оченята з захопленням переглянули виставки книг, дитячих поробок, малюнків, картин з Миколаївського розпису, а також ознайомила з правилами читання в бібліотеці. З юними читачами було проведено літературну гру, яка складалась з розділів: «Відгадайте казку», «Допоможіть відгадати, з якої казки цей предмет», «Визначте назву та автора казки», «Казковий «Єралаш»», «Відгадай героя за його описом».
    Бібліотекар молодшого відділу Свитка А. О. в цей же день провела літературну гру «Герої казкові - загадкові» з читачами-учнями 2-А класу ЗЗСШ № 18 (вчитель Коряк О. Ю.).  Маленькі шанувальники казок змагалися у кмітливості, відповідаючи на питання цікавих вікторин, визначали казкових героїв за їх описом, вгадували назви казок за чарівними предметами тощо. Малеча переглянула новенькі книжечки та цікаві журнали й обрала книги для читання вдома.
















Немає коментарів:

Дописати коментар