четвер, 11 лютого 2021 р.

Святкові сюрпризи

У середині лютого, коли вже всі втомилися від зимових холодів, приходить День святого Валентина.  Це свято асоціюється з наближенням довгоочікуваної весни та справжнім весняним настроєм.
    У День святого Валентина прийнято обмінюватися невеликими подарунками: листівками, іграшками, цукерками, повітряними кульками. Всі ці подарунки виготовляються у формі сердечок, тому що червоне серце - символ любові.
   Юні читачі бібліотеки, члени творчої майстерні "Кольорові намистинки", зібралися у центральній дитячій бібліотеці, щоб заздалегідь підготуватися до всіма улюбленого свята. Завітавши на майстер-клас "Ангелятко з сюрпризом" (творча майстерня "Кольорові намистинки"), кожен із присутніх з допомогою бібліотекарів молодшого відділу Пеки Н. А. та Свитки А. О. навчився виготовляти маленький приємний подаруночок із солодким сюрпризом усередині, який може замінити традиційну валентинку до свята.
   Такий особливий день ще раз нагадує про тих, хто поруч. Це чудовий привід зробити подарунок близькій людині та ще раз нагадати про свої почуття. Тож маленькі паперові ангелятка з солодощами, виготовлені юними читачами, чекатимуть святковий день, щоб стати приємними дарунками для близьких людей.






Немає коментарів:

Дописати коментар