понеділок, 1 березня 2021 р.

Наші улюбленці - коти

    1 березня, у Всесвітній день котів, юні читачі, третьокласники ЗЗСО №18 (учитель Чокан Т. М.), зібралися в центральній дитячій бібліотеці на пізнавально-ігровий колаж "Наші улюбленці - коти" (заняття гуртка "Книголюбчики"), щоб дізнатися багато цікавих фактів про цих домашніх тваринок. 

     Малеча переглянула уривки відеофільмів про те, як людина приручила кішку, як коти демонструють нам свою любов. З особливою цікавістю діти сприйняли захоплюючі  факти про життя котів. Разом з бібліотекарями молодшого відділу Пекою Н. А. та Свиткою А. О. вони згадали героїв мультфільмів: Пана Коцького, Кота у чоботях, кота Матроскіна, кота Леопольда, Чеширського кота тощо. А також відповіли на запитання вікторин "Вірю чи не вірю" й  "Вусаті та хвостаті".  

  У бібліотеці оформлена книжкова виставка "Мурмурляндія", на якій розташовані книги, що бібліотека нещодавно отримала  у рамках державної програми поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги. Серед них і книги про котів із серії Люсі Деніелс "Історії порятунку":  "Котик - безхатько" та "Котячі пустощі", а також книги Галини Вдовиченко "Котохатка", Єви Сольської "Кошеня і Сонечко", Лани Ра "Щоденник котячих мандрів". Саме ці  книги  юні читачі обрали  для читання вдома. Своїми враженнями від прочитаного вони поділяться з ровесниками пізніше.













                                          

                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар