вівторок, 9 березня 2021 р.

Вивчаємо англійську


Ранній шкільний вік вважається особливо сприятливим для вивчення іноземної мови. Адже мовний апарат дітей гнучкий і піддатливий. Вони володіють чуйністю до мовних явищ, легко запам’ятовують невеликий за обсягом матеріал. А особливістю дітей цього віку є наочне мислення, тому кожне заняття гуртка «Happy English» у центральній дитячій бібліотеці проходить із зоровими опорами та дидактичними матеріалами.


   Майже на кожному занятті застосовується перегляд навчальних мультфільмів, що є хорошим тренуванням для дітей у використанні іншомовної лексики. Діти залюбки грають у рухливі ігри з використанням ритмічних віршиків та пісень. На заняттях гуртка англійської мови юні читачі в ігровій формі засвоюють правильну артикуляцію і вимову звуків, лексику, прості граматичні структури, вчаться розуміти на слух англійське мовлення, вести діалог та складати розповіді. Легкому засвоєнню матеріалів сприяють розучування авторських та літературних віршів, лічилок, скоромовок, а також прослуховування аудиозаписів пісень, розповідей.
    Для кращого опанування іноземною мовою використовуються художні твори й образи казкових героїв. Нещодавно дитяча бібліотека отримала нові надходження від Інституту української книги. Серед новинок – незвичайна серія книг «Шерлок молодший…». ЇЇ особливість полягає у тому, що саме видання україномовне, але насичене фразами, репліками англійською мовою, а ще у книзі наявний навіть словничок.
    Суботній ранок. Періщить дощ. У густому лондонському тумані, що огорнув Темзу, блукають дві постаті - славетні детективи, які ведуть читача сторінками книг у вир захоплюючих пригод та невимушено навчають англійської мови. Тож у гуртківців «Happy English» завдяки новим книжковим надходженням випала нагода поринути у чарівний світ пригод разом із відомими героями Шерлоком Голмсом і доктором Ватсоном та з’явилася ще й така цікава можливість удосконалювати свою іноземну мову.

                               






                                       

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар