середу, 17 березня 2021 р.

Читання - це знання і успіх

   16 березня у центральній дитячій бібліотеці відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу серед найкращих читачів міста, учнів 6 і 7 класів, "Книгоманія", який традиційно проводиться з 2007 року.

    Усі учасники конкурсу продемонстрували знання дитячої літератури з позашкільної програми, свою ерудицію та кмітливість. Переможці нагороджені грамотами, а учасники подяками.  Журі обрало переможців: І місце серед 6 класів посіла  Степанова Майя (колегіум №11), а серед 7 класів - Сергієнко Дмитро (гімназія №3); ІІ місце від 6 класів зайняла Ромасенко Вікторія (СЗШ №2), а семикласники Ткаченко Вікторія (СЗШ № 14) та Решетняк Єлизавета (СЗШ № 18) розділили його між собою ; ІІІ місце дісталося шестикласниці Різниченко Вероніці (СЗШ №6) та семикласниці Дашкіній Златі (СЗШ № 1).
     Доки журі перевіряло письмові роботи, юні читачі познайомилися з новими надходженнями,  отриманими у рамках державної програми поповнення фондів від Інституту української книги, які представила бібліотекар Сапего М.І., а також присутні взяли участь в літературній вікторині.































Немає коментарів:

Дописати коментар