пʼятницю, 19 березня 2021 р.

Тиждень дитячого читання розпочався...

   Всім відомо про те, що книга - це джерело знань, яке ніколи не зникне. Саме вона несе всім уяву про навколишній світ, розкриває закони безмежного Всесвіту. Це джерело ллється в наші серця, щоб ми вміли передати мудрість книги іншому. Двері центральної дитячої бібліотеки гостинно відчинилися і розпочалося відкриття тижня дитячого читаня. Учні 4 класу ЗЗСО №18 (учитель Іванова Марія Валеріївна), постійні відвідувачі бібліотеки, зібралися на святковий променад "Під вітрилами книг - до нових відкритів".
    Провідний бібліотекар читального залу Кунах Н.С. запропонувала юним читачам різноманітні ігри та вікторини: "Відгадай, хто з казкових героїв прислав листи на електронну адресу бібліотеки?", "З якої казки предмет?", "Обери правильну відповідь", "Смислові перевертні", Бліцопитування, Блеф-гру "Віриш - не віриш", "Хто з героїв залишив незрозумілий напис?".
А учні мистецької школи Харлан Вікторія, Житков Єгор, Калашнік Мілана та Барчук Матвій, теж шанувальники книги, завітали на свято, щоб створити чудовий настрій разом зі своїм викладачем вокалу Макарчук Анастасією Романівною.














 

Немає коментарів:

Дописати коментар